E-mail: contact@settykoop.com / Tel: 0743208080
coș
0
 articol
Locația:Acasă > Toate
退货、退款和换货

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate iar noi îți vom inapoia banii.

▪ Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

▪ Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului settykoop.ro poate fi refuzat!

▪ Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii din depozitul Settykoop! 

Procedura de retur a produselor.

În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să urmați următorii pași:

1. Contactați magazinul nostru prin mesaj pe pagina de Facebook (Scrie Mesaj), email (contact@settykoop.ro ) sau telefonic la 0743208080.

 Personalul nostru va răspunde în cel mai scurt timp, orarul nostru fiind următorul: Luni-Vineri 09.00- 15.00 . Menționați că doriți un retur de produse.

2. Între timp vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul original, cel de la primire.

3. Completați formularul de retur aici. Introduceți formularul de retur inapoi în colet alături de produsele returnate. 

4. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate. 

5. Termenul de procesare al returului este de 14 zile calendaristice.

6. Banii pot fi returnați doar intr-un cont bancar.

7. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține taxa de transport.

8. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm. dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât acesta poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.


Conform ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!


Așadar, returul îți poate fi refuzat dacă:

▪ produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă;

▪ eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat;

▪ în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat.

Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de mai sus, vom refuza returul și îți vom trimite coletul înapoi cu plata expediției la destinatar.

Echipa settykoop.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime , culoare) în măsura în care este în stoc. Noi vom suporta toate costurile aferente schimbului.