E-mail: contact@settykoop.com / Tel: 0743208080
coș
0
 articol
Locația:Acasă > Toate
条款和条件

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.settykoop.ro (settykoop.ro).

Site-ul www.settykoop.ro (settykoop.ro) este operat de societatea COOL MODA SRL, cu sediul in Sat Afumați, Șoseaua BUCUREȘTI-URZICENI, Nr17, Județ Ilfov, inscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J23 /3636 /2020 Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.settykoop.ro (settykoop.ro) iși rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Conținutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare in scop comercial care depășeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea in prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incălcare a termenilor si condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care intăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului inainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător si www.settykoop.ro (settykoop.ro) sunt reglementate oficial de ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului său, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.settykoop.ro (settykoop.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, insă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarației că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și in consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.settykoop.ro (settykoop.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.settykoop.ro (settykoop.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii si condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară intre utilizatori si administratorii www.settykoop.ro (settykoop.ro) sau asociații/partenerii/afiliați acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat in instanță, in conformitate cu legile române in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.settykoop.ro (settykoop.ro) iși rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.settykoop.ro (settykoop.ro) in orice moment și la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, parțial sau in totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.

Daca aveți intrebări sau nelămuriri in legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@settykoop.ro