E-mail: contact@settykoop.com / Tel: 0743208080
coș
0
 articol
Locația:Acasă > Toate
隐私协议

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, www.settykoop.ro (settykoop.ro) are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul www.settykoop.ro (settykoop.ro) este operat de societatea, cu sediul in  inscrisa in Registrul Comertului cu numarul    

www.settykoop.ro (settykoop.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

§ Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;

§ Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;

§ Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

§ Pentru administrarea site-ului

§ Pentru analiza si imbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;

§ Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

§ Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.settykoop.ro (settykoop.ro), in cazul in care v-ați exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm in relații de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai in scopurile menționate in acest document. Informațiile solicitate in cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plați, iar www.settykoop.ro (settykoop.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre www.settykoop.ro (settykoop.ro) prin email la adresa contact@settykoop.ro sau utilizând opțiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem in scop de marketing le vom păstra până in momentul in care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta in acest sens prin email la adresa contact@settykoop.ro.

In cazul in care doriți să reclamați modul in care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa contact@settykoop.ro. Vom analiza reclamația dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.